Online marketing agency

We helpen onze klanten om te scoren op hun belangrijkste zoekwoorden in het organisch zoekresultaat van Google. Dit doen we door zeer kwalitatieve linkbuilding en de meest ethische en volledig geïntegreerde zoekmachine optimalisatie (SEO) technieken toe te passen. In de afgelopen 15 jaar hebben we meer dan 100 websites succesvol geoptimaliseerd. Deze bedrijven plukken er dagelijks de vruchten van.

SEO expert

Het woord SEO staat voor search engine optimisation of zoekmachine optimalisatie in het Nederlands. EenSEO expert is dus iemand die verstand heeft van het optimaliseren van websites voor zoekmachines als Google, Bing en Yahoo.

Linkbuilding bedrijf

Wij zijn een team van internet experts gespecialiseerd in SEO en linkbuilding. Dagelijks zorgen wij ervoor dat de websites van onze klanten beter gevonden worden in Google. Naast SEO advies en het optimaliseren van websites om hoger te scoren in Google gaan wij nog een stap verder. Wij plaatsen handmatig backlinks op relevante websites, startpagina’s en blogs, deze links zijn kwalitatief wat op korte termijn zorgt voor  goede resultaten.

Meer Content Marketing bedrijven

Contentmarketing Marketingfacts.

Content marketing gaat over het brengen van hoogwaardige informatie naar consumenten in plaats van “laagwaardige” advertenties en reclame. Het gaat over luisteren naar je prospects en klanten, en het geven van echte antwoorden op hun vragen. Dat is in essentie de content marketing definitie. Het is dus eigenlijk de kunst om de consumenten bij jou te laten kopen, zonder dat daartoe wordt aangedrongen. Deze vorm van marketing is dus iets anders dan de pure, klassieke reclame. Met content marketing leg je de basis van een conversatie met je doelgroep, en die relatie wordt op een natuurlijke wijze opgebouwd. Klanten kopen tegenwoordig pas producten wanneer ze er een goede kennis van hebben. Een goede content marketing strategie maakt het mogelijk om deze klanten binnen te halen. Consumenten hechten meer en meer waarde aan de (online) mening van een ander, en ze verwachten dus ook van bedrijven en organisaties relevante informatie, openheid en oplossingen. Ze delen de content van en hun ervaringen met die bedrijven weer met anderen. Er bestaat niet één content marketing definitie. Het is eerder een filosofie om je marketing en communicatie met klanten en prospects vorm te gevenwp wp wp wp wp wp wp wp wp wp wp wp wp wp wp wp wp wp wp wp wp wp wp wp wp wp wp wp wp wp wp wp wp wp wp wp wp wp wp wp wp wp wp wp wp wp wp wp wp wp

Contentmarketing Wikipedia.
Contentmarketing omvat alle soorten marketing waarbij content inhoud of informatie voor de consument wordt gemaakt en verspreid. Die content kan zowel tekstueel als audiovisueel zijn, gaande van nieuws en blogberichten over casestudy’s’ en handleidingen tot video’s’ en infographics. Meestal proberen marketeers met contentmarketing aan branding te doen, al kan het ook gebruikt worden om meer direct klanten aan te trekken en te behouden.

Wat is Content Marketing? – B2Bmarketeers

Wat is content marketing nog meer? Door zinvolle informatie te bieden voor doelgroepen, die niet direct gekoppeld is aan de producten of diensten, bied je meerwaarde en creëer je binding met de organisatie. In de b2b marketing zien we deze manier van content creatie steeds vaker terug. Bedrijven begeven zich op het kennis- en interessedomein van de doelgroep door middel van Content Marketing en creëren op die manier nieuwe kansen tot het aangaan van dialoog. Er worden informatieve pagina’s opgezet en bedrijven zijn massaal gaan bloggen. We spreken bij zakelijk bloggen ook wel over business bloggen. Het gaat daarbij om het vertellen van verhalen over de organisatie, producten, diensten en wat er gebeurt in de branche. Door consequent distributie van content die zowel relevant en waardevol zijn voor doelmarkten, bouwen organisaties aan reputatie en authoriteit. Om content te verspreiden worden verschillende marketing kanalen ingezet: van blogs en podcasts, e-mails, nieuwsbrieven, white papers en e-zines – en elk vindt zijn plaats in een totale bruikbare content marketing strategie.

Content Marketing – Wat is het en hoe scoor je er mee? – Slagter Media
“Content marketing is een strategische marktbenadering gefocust op het creëren en distribueren van waardevolle, relevante en consistente content, met als doel om een duidelijk gedefinieerd publiek aan te trekken en te behouden met als uiteindelijke doel deze om te zetten tot winstgevend klantgedrag.”

Content Marketing Wat is het en hoe scoor je er mee?
Content marketing is een strategische marktbenadering gefocust op het creëren en distribueren van waardevolle, relevante en consistente content, met als doel om een duidelijk gedefinieerd publiek aan te trekken en te behouden met als uiteindelijke doel deze om te zetten tot winstgevend klantgedrag.

Crafthunter SEO Contentmarketing Traineeship NEWCRAFT.
Crafthunter SEO Contentmarketing Traineeship. Van digitale strategie op maat tot real-time marketing oplossingen, van data science tot technologie; bij NEWCRAFT doen we alles wat nodig is om de digitale performance van onze A-merk klanten te versnellen. Tijdens dit 1-jarige traineeship word je klaargestoomd om een SEO en content marketing specialist te worden.

Content marketing is de toekomst: wees het verhaal frank Marketing trends en nieuws.
Of zoals Kirk Cheyfitz van Story Worldwide aan het eind zegt: De, enige, goede manier om content marketing te bedrijven is to be the story. In Nederland koos accountantskantoor Baker Tilly Berk BTB voor een onorthodoxe vorm van content marketing.

Wat je moet weten over Visuele Content Marketing Infographic.
Daarom zijn veel bedrijven bezig met Content Marketing: het publiceren, verzamelen en promoten van content om nieuwe klanten te bereiken. Wil je daarmee succesvol zijn, dan is visuele content belangrijker dan ooit. Toch doen de meeste bedrijven veel te weinig met visuele content.

Website laten makenWebshop laten makenWebsite laten ontwikkelen –  Webshop laten ontwikkelen